Webdesign & Ontwikkeling

webdesign
Een goede website is van essentieel belang voor elke onderneming. Het is het middel bij uitstek om uw (potentiele) klanten van informatie te voorzien. Zelfs wanneer u geen produkten of diensten online aanbiedt is de website het visitekaartje van uw bedrijf.

webdesign & OntwikkelingOntwikkeling
Wij kunnen uw bestaande website verbeteren of een compleet nieuwe website creeeren. Wij doen dat in een Content Management Systeem (CMS) zodat u ook zelf eenvoudig teksten kunt wijzigen, pagina’s maken en afbeeldingn plaatsen.
SEO vriendelijk
De website wordt gemaakt volgens de standaarden van grote zoekmachines als Google, Bing en Yahoo!. Hierdoor wordt uw site makkelijker gevonden door potentiele klanten.
Design
Wij kunnen een design maken wat overeenkomt met u bestaande huis-style. Uiteraard kan dit verder aangepast worden en kunt u zelf aangeven hoe de site er uiteindelijk uit moet komen te zien.
Prijs
De prijs is sterk afhankelijk van uw eisen. Daarom kan er pas na een verkenningsgesprek een juiste offerte worden gemaakt. Heeft u geen aparte wensen dan is het standaard pakket interessant. In dit pakket zit het design van de homepagina en vervolg pagina, het bouwen ervan in een CMS naar keuze + 1 jaar gratis webhosting voor 550 euro.