Office365 – Exchange Online

Met Office 365 hebt u op elk moment en vanuit vrijwel iedere locatie toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen. Dit is mogelijk vanaf desktops, laptops en mobiele apparaten*. Uiteraard zijn er functies aanwezig om uw organisatie te beschermen tegen virussen en spam.

Overal productief kunnen zijn
Met Office365 kunt u overal beschikken over e-mail, agenda en adresboek op de toestellen die u het liefst gebruikt, zoals PC’s, Apple computers, iPhones, Android-telefoons, BlackBerry en Windows Phones.

Eenvoudig te beheren
U krijgt de beschikking over professionele, eenvoudig te beheren e-mail. Office 365 biedt elke gebruiker een mailbox van 25 GB en ondersteunt het versturen van e-mailberichten met een maximale grootte van 25 MB. Koppel uw e-mail aan Microsoft Outlook 2010 voor PC of Outlook 2011 voor Mac en u kunt werken met alle geavanceerde Outlook-functionaliteit. Het maakt hierbij niet uit of u thuis of op kantoor verbinding hebt met internet of offline werkt.

Eenvoudig plannen
U kunt eenvoudig vergaderingen plannen door agenda’s te delen en deze naast elkaar te leggen om te kijken wanneer collega’s beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u snel enkele suggesties versturen. Bovendien hebt u vanuit elke webbrowser toegang tot uw e-mail, agenda en adresboek. De webtoepassing van Microsoft Outlook zorgt ervoor dat u kunt blijven werken met de geavanceerde, vertrouwde interface van Outlook.

Hoogwaardige beveiliging
Met de verschillende filters en virusscans van Microsoft Forefront Online Protection voor Exchange kunt u uw organisatie beter beschermen tegen spam en virussen.

Wilt u geïnformeerd worden zodra deze dienst beschikbaar is? Vul dan hier uw gegevens in